මානව ශාස්ත්‍ර හා සමාජීය විද්‍යා පීඨයේ ආදි විද්‍යාර්ථීන් වෙනුවෙන් නව වැඩසටහනක්

The Faculty of Humanities and Social Sciences has launched new web page for alumni which include general knowledge, Sinhala language and IQ based database as a needed feature for your future government examinations. In addition you will be able to access updated information on library recourses, internal information of the university and postgraduate degree/other programs. Get connected with new feature though registering. Click on below button and click on the Get in Touch tab to register yourself.

මානව ශාස්ත්‍ර හා සමාජීය විද්‍යා පීඨයේ ආදි විද්‍යාර්ථීන් වෙනුවෙන් නව වෙබ් පිටුවක් හරහා සාමාන්‍ය දැනුම, බුද්ධි අභියෝග සහ සිංහල භාෂාව පිළිබඳ දැනුම බෙදා හැරීමට කටයුතු සූදානම් කර තිබේ. මෙයට අමතරව එම එක් එක් ක්ෂේත්‍රය අළලා පුනරීක්ෂණ අභ්‍යාස පැවැත්වෙනු ඇති අතර විද්‍යාර්ථීන් ලෙස ඔබට අත්‍යවශ්‍යය පුස්තකාල සේවා, විශ්ව විද්‍යාලයේ අභ්‍යන්තර තොරතුරු, පශ්චාද් උපාධි පාඨමාලා පිළිබඳ තොරතුරු මෙම වෙබ් පිටුව හරහා ඔබට සැපයෙනු ඇත. මෙම සියලු වරප්‍රසාද හිමිවන්නේ අදාළ ලියාපදිංචි වීමෙන් පසුව වන අතර ලියාපදිංචි වීමට පහත සබැඳියට පිවිස ඔබම ලියාපදිංචි වීමට Get in Touch Tab ක්ලික් කරන්න.

Translate (පරිවර්තනය සඳහා)